SSDS Cara Renew Insurans Kenderaan Yang Mudah.

Banding dan Jimat! Dapatkan sebutharga percuma di sini.

Pilih jenis kenderaan anda atau terus isi borang di bawah.

Dapatkan sebut harga insurans road tax percuma. Pilih jenis kenderaan anda atau terus isi borang di bawah.

Insurans Kereta

Insurans Motosikal

Takaful Malaysia - Perlindungan Komprehensif, Pihak Ketiga, Kebakaran dan Kecurian

Renew Dengan SSDS Anda Akan Mendapat

Insurans Aktif Segera

Baru Bayar Terus Aktif

Percuma Tunda

Khas Untuk Pelanggan SSDS

24 Jam Tuntutan

Panggilan Jamin Di Jawab

Khidmat Pelanggan

Berkhidmat Selepas Jualan

Khidmat Guaman

Kes Melibatkan Kemalangan

Insurans Siap Hantar

Penghantaran Ke Rumah

Apa Kata Pelanggan Kami

Si Mamat

Servis sangat baik, proses sangat cepat, jimat masa kita sebagai pelanggan, tak perlu buang masa cuti semata-mata nak renew lesen or roadtax kita guys.

Mohamad Saleem

Daripada 2016 guna service ni, kawan yang recommend sampai lah sekarang. Alhamdulillah tak penah mengecewakan. Service memang mantap. Recommended!

Rizani Karman

Servis terbaik tiptop saya bagi 5 bintang.. pantas.. sangat berpuashati..tak smpai 24 jam masalah saya selesai.siap terus cod ke rumah..berhubung melalui handphone saja...

Nurhainiey Damir

Servis yang laju , saya buat roadtax motor dan kereta siap sehari , saya syorkan yang belum cuba boleh try servis SSDS ni . Memang terbaik.. nak suruh delivery pun boleh.

Muhamad Afiq Zainal

Service tiptop, roadtax insurans cepat macam kilat. Support BMF.

Raden Jothman

Recommended service. Pantas dan tak mengecewakan. Trusted.

Aman Tuah

Service pantas dan mesra alam dari Syarikat Seribu Dinar Serangkai Sdn Bhd..mesra muslim.

Mohamed Arifin Ambia

Better services always...keep moving and get strong achievement.

Muhammad Cinte

Layanan baik, service cepat dan pantas, Quotation secepat 5 minit, memudahkan urusan, harga yang ditawarkan berpatutan.

Nazir Bin Masud

Perkhidmatan yg mesra masyarakat muslim, borang sebut harga terus masuk email dan whatsapp SSDS.

Insurans & Takaful SSDS

Motor

Insurans kereta, motorsikal dan semua jenis kenderaan

Education

Insurans tambahan untuk lanjutan pendidikan

Burglary

Insurans kecurian kerosakan harta benda

Personal Accident

Insurans perlindungan hilang upaya dan kematian

Contractor All Risk

Insurans perlindungan untuk kontraktor pembinaan

Group Takaful

Insurans perlindungan kumpulan akibat kecederaan

Medical

Insurans perlindungan perubatan yang komprehensif

Liability

Insurans perlindungan kos kewangan perniagaan

All Risk

Insurans perlindungan semua risiko dengan bersyarat

Fire

Insurans kebakaran kereta, rumah dan harta benda

Marine

Insurans perlindungan kapal dan barang penghantaran

Performance Bond

Performance Bond diperlukan untuk tender kontraktor

Perkhidmatan SSDS :

● Car Insurance
● General Insurance:-
● Contractor All Risk
● Public Liability
● Spikpa / FWCS
● House Owner / House
● Holder
● Fire
● Workmen
● Compensation
● Personal Accident
● Insurance Guarranty (IG)
● Domestic Servant
● Cukai Jalan (RoadTax)
● JPJ & Puspakom management:-
● Change vehicle ownership
● Inspect

Open chat